Kafa Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Bibliotheek houdt Media-ukkiedagen bij opgroeicafé

Dinsdag 26 maart 2019
Bibliotheek houdt Media-ukkiedagen bij opgroeicafé
Foto: FreeImages.com / Eric Gross (rechtenvrije foto)

BIDDINGHUIZEN - De Media Ukkie Dagen 2019 staan in het teken van het thema 'van speen tot game'. Ouders en opvoeders krijgen antwoord op concrete vragen over mediaopvoeding zoals: wat zijn goede apps, games en video's voor jonge kinderen? In het Biddinghuizen opgroeicafé staat de activiteit gepland op 3 april.

Naast antwoorden op vragen, wordt er binnen de Opgroeicafés in gemeente Dronten ook aandacht besteed aan taalontwikkeling. Digitale prentenboeken komen aan bod. "Deze zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief verantwoord", schrijft de organisatie. Om 10.00 uur staat de koffie en de thee klaar. Kinderen zijn ook van harte welkom.

Opgroeicafé
Het Opgroeicafé is een plek waar opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee, ben je van harte welkom. Ook kinderen kunnen gerust mee. Aanmelden is niet nodig (tenzij anders vermeld) en er zijn geen kosten aan verbonden.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Educatief Centrum
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top