AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Programma 40 jaar familie Schuurhuis in Biddinghuizen

Woensdag 27 maart 2019
Programma 40 jaar familie Schuurhuis in Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 1 april is het 40 jaar geleden dat de familie Schuurhuis haar deuren opende van de Centra. Van de Centra werd de supermarkt C1000 (de Centra met 1000 prijsverlagingen) en nu is de blauwe huisstijl van Albert Heijn al bijna niet meer weg te denken uit het dorp.

Wat ook als een paal boven water staat is de betrokkenheid van de familie Schuurhuis bij het wel en wee van Biddinghuizen. Jan Schuurhuis is daar heel duidelijk in; "Ik voel me enorm verbonden met Biddinghuizen, daarom sponsoren wij BAS Voetbal en heel veel andere activiteiten in ons dorp. Ook mijn inzet voor de vrijwillige brandweer maakt daar deel van uit" En vervolgt hij; "Voor mij is dat heel normaal, het is me met de paplepel ingegeven"

Daarom vindt er volgende week een feestweek plaats voor alle (oud-) Biddinghuizenaren. Hieronder het programma:


Maandag 1 en Dinsdag 2 april
De winkel gaat in de "feest-metamorfose", de aanbiedingen worden aangepast en u zult her en der foto's van 40 jaar familie Schuurhuis in Biddinghuizen tegenkomen. Er staat koffie (of thee) en iets lekkers voor u klaar.

Woensdag 3 april
Vanaf 13:45 uur de jongste Biddinghuizenaren welkom in het Koetshuis. Hier staat de Telekids Disco Show klaar. En met de Telekids-quiz zijn er diverse prijzen te verdienen. Tijdens deze middag komen de hartsvriendinnen van RAAK! optreden. De toegang is gratis en de middag duurt tot 17:00 uur.

Donderdag 4 april
In 't Koetshuis wordt een koffieochtend georganiseerd voor de senioren. "Vanzelfsprekend halen we verhalen op over 40 jaar supermarkt in ons eigen Biddinghuizen, maar er wordt ook wat verwacht van onze gasten. Zij vormen namelijk samen de jury van de bakwedstrijd Heel Biddinghuizen bakt."

Alle taarten die gebakken zijn door de lokale hobbybakkers mogen geproefd worden. Helemaal anoniem, dus van voortrekken kan geen sprake zijn.

Deelname is geheel gratis maar aanmelden is noodzakelijk, dit kan in het Koetshuis, aan de servicebalie van de winkel of per mail (40jaarschuurhuis@gmail.com)

Vrijdag 5 en Zaterdag 6 april
Deze twee dagen zijn er in de winkel allerlei hapjes te proeven en kunt u meekijken over de schouder van een kok. Er worden een aantal recepten uit het nieuwste kookboek van Albert Heijn "Vol Smaak" gemaakt.


Heel Biddinghuizen Bakt
In navolging op het succesvolle televisieprogramma "Heel Holland Bakt" daagt de winkel alle Biddinghuizer-Hobby-Bakkers uit om zijn of haar bakkwaliteiten te showen. Op donderdag 4 april zullen de senioren uit het dorp gezamenlijk de jury vormen.

Meedoen kan door aan te melden via biddinghuizenbakt@gmail.como.v.v. naam en adresgegevens. Ook hoort de organistaie alvast wat er gebakken gaat worden. De taart moet in een gewone keuken gebakken zijn en uitsluitend Hobby-bakkers mogen meedoen. De Taart dient op 4 april tussen 8:30 en 9:00 uur naar het Koetshuis gebracht te worden. Op de taart mag geen naam vermeld worden.

Moeder en zoon Schuurhuis zullen deze donderdagochtend samen met alle senioren de beste "Taartenbakker" uit Biddinghuizen kiezen. De prijs bestaat uit een mand met diverse bakproducten (met én zonder stekker). Iedereen die zich aanmeldt voor de bakwedstrijd ontvangt het prachtige nieuwe kookboek "Vol Smaak"

Kleurwedstrijd
De drie hartsvriendinnen van RAAK! vieren mee dat de familie Schuurhuis al 40 jaar dé ondernemersfamilie in Biddinghuizen is. In de Biddinghuizen Actueel staat een kleurplaat afgedrukt van RAAK!, de kleurplaat is ook te verkrijgen aan de servicebalie in de winkel. Ingekleurde kleurplaten kunnen tot dinsdag 2 april 18:00 uur ingeleverd worden bij de servicebalie van AH Jan Schuurhuis. Woensdagmiddag zullen de meiden van RAAK! bekend maken wie de kleurplaat het mooiste heeft ingekleurd. De prijzen zijn: een Bumba pakket, Bey Blades en Waveboards.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top