Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Vrouwenplatform BOOST gaat veranderen

Vrijdag 29 maart 2019
Vrouwenplatform BOOST gaat veranderen
Foto: Boost

BIDDINGHUIZEN - Vijf jaar geleden zag vrouwenplatform BOOST! het levenslicht. BOOST! werd opgericht door Annemieke Ceelen en Carien van der Marel. Na vijf jaar is het tijd de balans op te maken en de pijlen op de toekomst te richten.

Een platform voor en door vrouwen. Dat was wat de dames nog misten tussen alle bestaande netwerken. Voor hen aanleiding om daar verandering in te brengen. Met BOOST! willen zij ondernemende vrouwen uit Flevoland letterlijk een 'boost' geven. Elkaar inspireren, informeren en opdrachten gunnen in een informele en prettige sfeer. Dat is waar BOOST! voor staat.

Annemieke, eigenaar van Yuna Sky, weet hoe zij ondernemers meer zichtbaarheid kan geven. Carien heeft met Van der Marel producties al jaren haar eigen PR-bureau.

Trots
In april 2014 organiseerden zij hun eerste workshopdag. Inmiddels zijn ze 5 ondernemende jaren verder, heeft BOOST! meer dan 25 evenementen georganiseerd waar meer dan 300 zakenvrouwen aan deel hebben genomen. Dat geeft een BOOST, en maakt de dames best wel een beetje trots.

"Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk onderneemsters een podium te bieden. Er is zoveel talent binnen onze mooie provincie. Daarom laten we vooral Flevolandse trainers en sprekers aan het woord. Op een mooie locatie in onze eigen regio uiteraard. Voor elk event is het weer een uitdaging om alles voor elkaar te krijgen. Maar wat is het dan mooi om uiteindelijk al die ondernemende vrouwen samen te zien. Helemaal BOOST!", aldus Annemieke.

BOOST! krijgt een BOOST!
Met allebei een groeiend bedrijf moeten er soms keuzes gemaakt worden. Na 5 mooie jaren heeft Carien dan ook besloten het stokje over te dragen. Annemieke zal opzoek gaan naar een nieuwe partner waarmee zij BOOST! gaat laten doorgroeien. Annemieke: "Het is ontzettend gaaf te horen hoe blij alle vrouwen zijn met ons bestaan. Dat geeft genoeg reden om vooral door te gaan. En om BOOST! direct in een nieuw jasje te steken. Momenteel ben ik in gesprek met meerdere enthousiaste onderneemsters. Tijd voor een frisse wind."

Informatie
Ook enthousiast geworden voor een gesprek met Annemieke? Stuur een berichtje voor 8 april a.s. naar annemieke@boostvrouwen.nl.

Kijk voor meer informatie op boostvrouwen.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top