Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Paaseieren zoeken op tweede paasdag

Maandag 1 april 2019
Paaseieren zoeken op tweede paasdag
Foto: Stichting De IJsvogel

BIDDINGHUIZEN - Op tweede paasdag (22 april) organiseert Stichting de IJsvogel weer het traditionele paaseieren zoeken voor alle kinderen tot 12 jaar. Dit jaar zullen er een aantal dingen anders zijn dan de afgelopen jaren.

Dit jaar zullen er ook diverse spelletjes zijn welke de paashaas samen met een enthousiaste groep jonge vrijwilligers heeft bedacht en zal de starttijd en de plaats anders zijn dan de afgelopen jaren.

Om 10.00 uur zal de paashaas in het bos bij de ijsbaan (aan het eind van de Sportlaan) weer het startsein aan de kinderen geven om de vrolijk gekleurde eieren in een afgezet stuk bos te gaan zoeken en met de spelletjes te beginnen. Voor de spelletjes zal er een stempelkaart zijn waarmee je aan het eind iets kan verdienen.

Mocht je het leuk vinden om de paashaas een tekening te geven is dat natuurlijk mogelijk, de paashaas is namelijk gek op tekeningen, zet hier je naam, adres en leeftijd op. Uit alle ingeleverde tekeningen zal de paashaas uiteindelijk 1 tekening halen welke een prijs krijgt.

Aan de ouders heeft de paashaas ook gedacht, voor hun is er gratis koffie en thee aanwezig.

De paashaas hoopt dat alle kinderen uit Biddinghuizen samen met hun ouders naar het dorpsbos bij de ijsbaan komen om samen met hem deze 2de paasdag te zoeken en te spelen, en er zo een onvergetelijke morgen voor iedereen van te maken.

Biddinghuizen we doen het samen ook op 2de paasdag

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Pasen
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top