Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Zuiderzeeronde langs Biddinghuizen

Dinsdag 2 april 2019
Zuiderzeeronde langs Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Over bijna twee weken, op zaterdag 13 april, organiseert Wielervereniging De IJsselstreek de Zuiderzeeronde: een wielerevenement voor elite, beloften en junioren. Start en finish van de ronde is in Dronten, maar beide routes komen ook langs Biddinghuizen.

Aan de ronde doen 33 ploegen mee, afkomstig uit het hele land. Er zijn twee routes uitgezet door de organisatie. De Elite/Beloften starten op het Meerpaalplein in Dronten en rijden dan onder andere via de Elburgweg richting BeachclubNu en volgen dan de Biddinghuizer buitengrens over de Harderdijk tot aan de turborotonde richting Harderwijk. De route vervolgt dan richting Lelystad en gaat uiteindelijk weer terug naar Dronten.

De junioren rijden een kortere route. Zij gaan via de Wissel in Dronten en komen via de Haringweg terecht op Biddinghuizer grondgebied. Via Palingweg, een stukje Biddingringweg (de weg Biddinghuizen-Dronten) en Botweg rijden de junioren via Swifterweg, Zeebiesweg en Professor Zuurlaan naar de Knooplaan en vanaf daar via het gebied rond de luchthaven Lelystad, Oostvaardersplassen en Lelystad naar Dronten.

Vanwege het kortstondig afsluiten van kruispunten en wegen, kan het verkeer hier enige hinder van ondervinden. Kijk voor de volledige route en meer informatie op www.zuiderzeeronde.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wielersport
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top