Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Walibi Holland geopend voor een nieuw seizoen

Zaterdag 6 april 2019
Walibi Holland geopend voor een nieuw seizoen
Foto: Walibi Holland

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 6 april opende Walibi Holland om 09:30 uur haar poorten voor een nieuw seizoen. Afgelopen winter is er hard gewerkt aan de nieuwe zone Wilderness, die op 6 april officieel geopend werd voor aanwezige pers, en de bouw van de nieuwe achtbaan Untamed.

Doorontwikkeling van het project 'Festivalization' met zone Wilderness
Met de opening van de nieuwe zone Wilderness wordt er vervolg gegeven aan het project 'Festivalization', waarmee Walibi Holland in 2018 gestart is. Met het project wordt de komende jaren de uitstraling van de gebieden in het park verbeterd. Zodoende heeft Sherwood Forest deze winter plaatsgemaakt voor Wilderness. Directrice Mascha van Till: "Als je door Wilderness loopt, weet je het zeker: ik heb hier niets te vertellen, de natuur is hier de baas. Wilderness is een verwilderd bos dat verwondert en tot de verbeelding spreekt".

Untamed opent op 1 juli
Naast Wilderness is er nóg een grote verandering gaande in het park. De houten achtbaan Robin Hood wordt namelijk verbouwd tot de spectaculaire hybrid coaster Untamed. Onlangs maakte Walibi Holland het logo van Untamed bekend en onthulde het park dat de achtbaan maar liefst 5 inversies krijgt: momenten waarop de gast voor korte tijd ondersteboven hangt. De nieuwe achtbaan wordt op 1 juli om 13.30 uur feestelijk geopend. Het plein en de looppaden voor Untamed zijn gedurende het seizoen toegankelijk voor gasten.


Op naar een enerverend seizoen
Walibi Holland is dit jaar geopend van 6 april t/m 27 oktober. Gedurende het seizoen is er het zomerse evenement Lekkergaan en in oktober Halloween met de Halloween Fright Nights. Dit jaar is er iets nieuws: een Halloween daytime event voor alle kinderen vanaf 6 jaar.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.1 °C
  • 3.6 mm
  • 17.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top