Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Geslaagd Voorjaarsconcert Maris Sonores

Maandag 15 april 2019
Geslaagd Voorjaarsconcert Maris Sonores
Foto: Maris Sonores

BIDDINGHUIZEN - In de zaal van Kerkcentrum De Voorhof gaf muziekvereniging Maris Sonores uit Biddinghuizen vrijdagavond 12 april haar voorjaarsconcert. Het was voor de muzikanten het eerste optreden in eigen dorp onder leiding van hun nieuwe dirigent Willem Jan Visser uit Ermelo.

Werken van onder andere Dvorak, Grieg, Mozart en Puccini, bewerkt voor fanfareorkesten, passeerden de revue. Na elk stuk klonk luid applaus van het publiek. Extra waardering was er voor saxofoniste Petra Wilbrink, die de solo speelde in Gabriella's Song, voor Remco Holierhoek die op de xylofoon razendsnel de stokken bewoog in Czardas en voor Willem Wijma, Kees Visser en Wim Keimpema die op euphonium soleerden in Don't mock Baroque.


Ook luid applaus was er voor harpiste Martine Dubois uit Biddinghuizen die een paar keer een intermezzo verzorgde. Martine kondigde zelf de muziekstukken aan die ze ging spelen, en verraste ook nog eens met haar geweldige zangstem.

De muziekstukken werden aangekondigd door ladyspeaker Tineke Stuifzand, die over elk stuk en/of de componist iets vertelde.

De dirigent liet in een eerste reactie in de Whatsapp-groep weten: "Het was een hele mooie, belevingsvolle en muzikale avond." En ook het publiek reageerde na afloop zeer enthousiast.

Maris Sonores kan terugzien op een geslaagd concert.nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.2 °C
  • 7.8 mm
  • 19.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top