Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Peter Evers Peter Evers

Buurt, babbels en pancakes

Woensdag 17 april 2019
Buurt, babbels en pancakes
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 1 mei organiseert het team Welzijn Biddinghuizen het 'buurt, babbels en pancakes' voor alle inwoners van Biddinghuizen. Het welzijnsteam wil zich middels dit evenement presenteren aan de bevolking.

In de ochtend kunnen kinderen levend stratego in het bos spelen en is er voor de ouders en senioren een wandeling uitgezet. In de lunch kunnen de deelnemers poffertjes bakken bij inloophuis De Kans.

Het doel van het evenement is om in contact te komen met buurtbewoners en te signaleren wat er speelt onder de inwoners. Om 10 uur start de ochtend met een wandeling en lopen de sociaalwerkers van het welzijnsteam mee om eventuele vragen en situaties aan te horen.

De kinderen kunnen om 10.30 uur levend stratego spelen in het bos samen met de buurtsportcoach. Beide activiteiten vertrekken vanaf het grasveld voor inloophuis De Kans. Om 11.45 uur zijn beide activiteiten weer terug en is er de mogelijkheid voor de deelnemers om poffertjes bakken.

Rond 13.00 uur zullen de laatste poffertjes gebakken worden en is het programma afgelopen. Aanmelding is niet nodig en de deelname is gratis. Het verzoek is om enkele minuten van te voren aanwezig te zijn, zodat de activiteiten op tijd kunnen starten.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Inloophuis De Kans
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top