Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb

IJsvogel tevreden over koningsdag

Zondag 28 april 2019
IJsvogel tevreden over koningsdag
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Stichting de IJsvogel is tevreden over Koningsdag 2019. De dag werd gestart met het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus onder leiding van Maris Sonores.

Het hijsen van de vlag gebeurde in aanwezigheid van de waarnemend burgemeester, de veteranen en veel dorpsgenoten.

Na het zingen was het tijd voor de versierde fietsoptocht vanaf het Plein. Omdat de jury vond dat iedereen enorm zijn best had gedaan kregen alle kinderen een bon voor een ijsje bij Snackbar Twins.

De prijzen voor de mooist versierde fiets werden door de aanwezige veteranen uitgereikt en gingen naar: derde prijs Finn, omdat het moeilijk was een keuze te maken wie tweede was geworden, besloot de jury om 2 keer de tweede prijs uit te reiken, die werden gewonnen door Anne Sophie en Gemma. De eerste prijs was voor Twan. Bij de ouderen deelnemers gingen Harm Jan en Anneke naar huis met een prijs.

Op de vrijmarkt was het een drukte van belang. De spulletjes werden weer voor leuke prijsjes voorzien van een nieuwe eigenaar. Op het Plein was er gratis koffie, thee of limonade met oranjekoek voor een ieder die daar zin in had.

Rond het middaguur trok de Flevo truckerstour weer door het dorp wat ook weer veel mensen op de been bracht langs de route.

Stichting de IJsvogel wil alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun hulp en inzet op wat voor manier dan ook om deze dag mogelijk te maken.

Stichting de IJsvogel

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koningsdag
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top