Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

Lentemarkt voor de nieuwe Voorhof

Maandag 6 mei 2019
Lentemarkt voor de nieuwe Voorhof
Foto: De Voorhof

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 11 mei aanstaande wordt er bij kerk- en zalencentrum De Voorhof de lentemarkt gehouden. Op het kerkplein (het plein aan de voorzijde van het kerkgebouw) zijn van 8.30 tot 12.00 uur o.a. weer diverse bloemen en planten te koop nieuw dit jaar is dat er ook verschillende streekproducten te koop zijn.

De lentemarkt is één van de acties georganiseerd door de Janboel (de geldwerf commissie van Protestantse Gemeente Biddinghuizen). De Janboel organiseert later dit jaar nog meer speciale actieweekenden. Het doel hiervan is geld inzamelen voor de verbouw en inrichting van de nieuwe Voorhof.

Lentemarkt
Op de lentemarkt van zaterdag 11 mei, zijn er allerlei eenjarige en vaste planten te koop. Ook kun u terecht voor hanging baskets, boeketten en zijn er verschillende streekproducten te koop zoals appels, peren en Flevosap. Wie voor Moederdag een bloemstuk wil kopen, kan ook terecht op de lentemarkt.

Ook dit jaar is er een gebakkraam. Hier worden de baksels van creatieve thuisbakkende Biddinghuizenaren verkocht. Voor de kinderen is het mogelijk om je te laten schminken.

Start lentemarkt 8:30 uur
Einde lentemarkt 12:00 uur

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Voorhofdagen
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top