Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers

DJ Contest om te kunnen draaien op Defqon.1

Dinsdag 14 mei 2019
DJ Contest om te kunnen draaien op Defqon.1
Archieffoto van Defqon.1 editie 2015
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Hardstyle festival Defqon.1, dat wordt gehouden op 28, 29 en 30 juni op het evenemententerrein bij Walibi Holland in Biddinghuizen, biedt DJ's in spé een kans om te draaien op het PURPLE podium van het festval. Dat maakt organisator Q-Dance bekend.

Elk jaar trekt Defqon.1 weer tienduizenden hardstyle- en hardcore-liefhebbers naar Biddinghuizen. Net als vorig jaar wordt er een plaats op de line-up gegeven aan de winnaar van de DJ Contest. Deelnemers moeten onder andere een 30 minuten durende video maken waarin deelnemers zich voorstellen en een liveset draaien. In de set moet bovendien minimaal één eigen track zitten.

Uit de deelnemers worden een aantal talenten gekozen die in een finale live op Q-Dance Radio bepalen wie er op de PURPLE stage van dit grootste hardstyle festival ter wereld mag draaien. De winnaar krijgt bovendien weekendtickets en een dag in de studio met Keltek, de maker van het Defqon.1-anthem van dit jaar.Weekendtickets voor het festival en losse tickets voor de zaterdag zijn al een tijdje uitverkocht. Voor zondag 1 juli zijn er nog dagkaarten verkrijgbaar via https://tickets.defqon1.nl/. Meer informatie over de DJ contest is te vinden op http://www.defqon1.nl/. De mogelijkheid tot inschrijven sluit op 26 mei.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 21.4 °C
  • 0.0 mm
  • 24.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top