AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Technische staf BAS 1 ondertekent nieuwe contracten

Woensdag 15 mei 2019
Technische staf BAS 1 ondertekent nieuwe contracten
Gerjan Westerhof (assistent-trainer), Arjen Bredewolt (hoofdtrainer) en Martin Kern (keeperstrainer)
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - De huidige technische staf van het eerste elftal en het bestuur van BAS Voetbal hebben de handtekeningen gezet onder nieuwe contracten. Het vlaggenschip van BAS Voetbal staat daarmee ook het seizoen 2019-2020 onder de technische leiding van Arjen Bredewolt (hoofdtrainer), Gerjan Westerhof (assistent-trainer) en Martin Kern (keeperstrainer).

Zowel de technische staf als het bestuur BAS Voetbal zijn zeer content met de huidige samenwerking en beide partijen zien volop perspectief om de huidige samenwerking te continueren. Op dit moment staat BAS 1 op een zeer verdienstelijke derde plaats in de derde Klasse C en heeft alles nog in eigen hand om het huidige seizoen een mooi vervolg te geven in de vorm van nacompetitievoetbal.

Zowel in voetbaltechnisch als – tactisch opzicht en op het gebied van spelvreugde ziet het bestuur gedurende het seizoen een mooie positieve ontwikkeling. Reden genoeg om de samenwerking met de huidige technische staf voor minimaal één seizoen te continueren.

Het bestuur en technische commissie van BAS Voetbal zijn verheugd met de contractverlenging en vertrouwen op een succesvol vervolg van de samenwerking.

Bestuur BAS Voetbal.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top