Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Afsluiting N305 Biddingringweg bij Dronten

Maandag 20 mei 2019
Afsluiting N305 Biddingringweg bij Dronten
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Van maandag 3 tot en met vrijdag 28 juni 2019 is de N305 Biddingringweg bij Dronten dicht voor onderhoud. Het verkeer rijdt in deze periode om.

Planning
Van 3 tot en met 28 juni is de N305 Biddingringweg afgesloten tussen de N307 Hanzeweg en de N309 Elburgerweg. De ovonde met de Hanzeweg en de kruising met de Elburgerweg blijven open. De kruising met de Haringweg en de rotonde met De Wissel zijn dicht.

Omleidingsroutes
De algemene omleidingsroute loopt via de Elburgerweg, Drontermeerdijk, Hanzeweg (N309, N306, N307) (en omgekeerd). Verkeer tussen Zeewolde/Biddinghuizen en Swifterbant/Emmeloord (A6) kan gebruik maken van de Swifterweg, Biddingweg (N710). Verkeer tussen Kampen en Biddinghuizen kan via de Drontermeerdijk en Oldebroekerweg rijden (N306, N709).

Het fietspad langs de Biddingringweg blijft open. Tijdens werkzaamheden aan de rotonde met De Wissel en de kruising met de Elburgerweg kunnen (brom)fietsers niet oversteken. Omleidingsborden geven de alternatieve route aan van en naar de bebouwde kom van Dronten.

Afbeelding: Provincie Flevoland

Werkzaamheden
De Biddingringweg wordt veiliger ingericht. Zo krijgt de weg glasbollen en ribbelstroken aan de zijkant. De landbouwpasseerstrook wordt verwijderd. De fietsoversteek bij de Elburgerweg wordt verbreed en verlegd zodat deze beter aansluit op het fietspad richting de Fazantendreef.

De Gemeente Dronten maakt van de afsluiting van rotonde De Wissel gebruik om De Wissel zelf aan te pakken. Op deze manier wordt de overlast voor het verkeer beperkt.

Meer informatie
Op flevowegen.nl staat alle informatie over provinciale wegwerkzaamheden en kunnen mensen zich aanmelden voor de SMS-waarschuwingsdienst.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.5 °C
  • 0.4 mm
  • 7.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top