Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Pinksterconferentie Opwekking 2019 – Dieper met de Geest

Donderdag 23 mei 2019
Pinksterconferentie Opwekking 2019 – Dieper met de Geest
Archieffoto 2012
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Van 7-10 juni organiseert Stichting Opwekking voor de 49e keer de jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Dit jaar is het thema 'Dieper met de Geest'.

In de loop der tijd is deze conferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Tijdens het weekend komen duizenden mensen kamperen op het terrein en nog eens tienduizenden bezoeken de conferentie als daggast. De programma's voor alle leeftijden zijn gratis toegankelijk.

Dieper met de Geest
Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest. Ruben Flach, directeur: 'We verlangen ernaar om tijdens het pinksterweekend mensen mee te nemen in een boodschap die verdieping brengt in hun geestelijk leven. We willen mensen bemoedigen en aansporen om Dieper te gaan, door en met de Heilige Geest. Jezus heeft immers de kerk (mensen) gekozen om hoop te verkondigen en die hoop invulling te geven: niet alleen voor de toekomst, maar ook voor ons leven nu. Als we ervoor kiezen om ons over te geven aan God zullen we ontdekken wat Hij in ons en door ons wil doen voor de mensen om ons heen.'

Programma's voor alle leeftijden
Naast de programma's voor volwassenen is er ook een gevarieerd programma-aanbod rondom het conferentie-thema voor andere bezoekers. Het jongerenprogramma heeft het thema 'Deeper' meegekregen en zoomt in op dichterbij Jezus leven en meer helderheid daardoor in alledaagse situaties.

Bij de tieners staat alles in het teken van 'Focus' omdat, wanneer Jezus in het centrum van ons leven staat, dit elk aspect van ons leven beïnvloedt. En ook op het Kinderplein en in de Bijzondere Mensen Tent, voor mensen met een verstandelijke beperking, gaat het over een ontmoeting met de levende God.

Kijk voor meer informatie op: https://www.opwekking.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Opwekking
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 24.1 °C
  • 0.0 mm
  • 19.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top