Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Prijzen stratenvoetbal gaan naar Swifterbant

Donderdag 30 mei 2019
Prijzen stratenvoetbal gaan naar Swifterbant
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De eerste prijzen van het AH Schuurhuis Stratenvoetbal toernooi 2019 zijn zowel bij de dames als bij de heren gegaan naar teams met het Swift'64-logo op de borst. De herenfinale werd in de slotseconde beslist.

Met 32 teams kende stratenvoetbal 2019 hetzelfde aantal deelnemers als vorig jaar. Het organiserende BASVoetbal was dan ook tevreden met de animo.

In diverse klassen kwamen teams tegen elkaar uit op de drie velden van BAS. De finale bij de heren ging tussen team Hendriks Incasso, met spelers van Reaal Dronten (deels bestaande uit Biddinghuizers) en team 'Witte Spoken' met spelers van Swift en daarmee was het voor het eerst in de geschiedenis een 'buitenlandse' finale. Na een 1-0 voorsprong voor Swift was het snel gelijk. Lang leek het uit te draaien op strafschoppen, maar in de slotseconde scoorde Swift de winnende, hoewel Reaal driftig claimde dat de bal niet over de lijn was.

De 1-0 voor Swift


Dames
Bij de dames was het verschil groter. Team Poldergirls won alle wedstrijden (in de tweede wedstrijd werd het zelfs 8-0) en kreeg maar één doelpunt tegen. De tweede plaats was voor de AH Dames en het podium werd gecompleteerd door team 'FC We will make football great again'.


Overige uitslagen
35-plus:
1. Club MMG
2. Lucernehof
3. FC Hond


Klungelpoule:
1. Spurs
2. De Kneus
3. Parels van het zuipen / JS Fun


Jeugd:
1. All-in junior
2. De krokante kont
3. Black banana's


Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top