Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kafa Kafa

Nieuw evenement met livemuziek in Biddinghuizen

Maandag 10 juni 2019
Nieuw evenement met livemuziek in Biddinghuizen
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Onder de naam 'Biddinghuizen Goes Live' organiseren stichting De IJsvogel en Team Welzijn een nieuw evenement, dat plaatsvindt op woensdag 28 augustus aanstaande: 'Biddinghuizen Goes Live!'. Inwoners treden tijdens de avond zelf op met muziek, dans of zang. Plaats van handeling: het festivalterrein van de feestweek.

De organisatie zoekt dan ook per vandaag 'artiesten in spé'. "Kan jij zingen, dansen of muziek maken en lijkt het je leuk om dit voor publiek te doen? Dan is dit jouw kans!", schrijft de organisatie in een persbericht.

Initiatiefneemster Janny van den Bos zette al eerdere verkennende stappen om een dergelijk evenement van de grond te krijgen, onder andere door een begeleidingsband te formeren. Het organiseren van een grootschalig evenement kost tijd en daarvoor zijn bovendien middelen nodig. Met de gevonden samenwerking met De IJsvogel is met name de praktische kant (een locatie en een podium) een stuk eenvoudiger geworden en ziet Van den Bos voldoende aanknopingspunten om een eerste editie te organiseren.

Feestweek
Het live-festival wordt gehouden op woensdag 28 augustus, tijdens de feestweek, tussen 19.00 en 23.00 uur. Deelnemers mogen dan de avond opluisteren met een liedje of act van eigen keuze. "Het is geen wedstrijd, maar het gaat om plezier met elkaar te hebben en er een giga-gezellige avond van te maken", aldus Van den Bos.

'Biddinghuizen goes live' zal gratis toegankelijk zijn. Neem voor meer informatie contact op met Janny van den Bos via 06-13997634. Opgeven kan via info@inloophuisdekans.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Feestweek
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Inloophuis De Kans
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.0 °C
  • 6.8 mm
  • 6.1 °C
Weerstatistieken ->
Vlaggen
  • Verjaardag Prinses Catharina-AmaliaVerjaardag Prinses Catharina-Amalia
Op Koninginnedag en op de bovengenoemde verjaardagen van de leden van het Koninklijk Huis wordt de vlag uitgestoken met oranje wimpel. Bij alle andere gelegenheden wordt de vlag zonder oranje wimpel gevoerd.
Lees meer ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top