Teakhouten meubelen PolderTEAK
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Nog aantal plaatsen voor Polderronde Urencross

Maandag 3 juni 2019
Nog aantal plaatsen voor Polderronde Urencross
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Achter de schermen wordt hard gewerkt door ACV de Flintstones aan de autocross, welke 22 juni aanstaande verreden zal worden op het Van Werven circuit te Biddinghuizen. Voor een nieuw onderdeel, de Polderronde, zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Bij de Polderronde wordt de gehele omtrek van de polder verreden. In 200 rondjes (naar schatting 2,5 uur) wordt een afstand verreden die gelijk staat aan de omtrek van de polder. Op dit moment zijn er al zestig deelnemers die zich hebben ingeschreven. Dat betekent dat er nog plek is voor een aantal deelnemers. Wil jij erbij zijn? Schrijf je nog snel in. Vergeet dan ook niet de bijrijder apart in te schrijven via de tickets op de website van de vereniging http://www.deflintstones.nl.

Gewone cross
Naast de Polderronde, wordt er op 22 juni ook een gewone cross verreden. Deelnemers aan de diverse klassen hebben ondertussen een bevestiging ontvangen van hun inschrijving.

Vrijwilligers
De eerder gedane oproep voor vrijwilligers geldt nog steeds. Heb je interesse de autocross met tijd te ondersteunen en mee te helpen tijdens de cross en / of in de voorbereiding, neem dan contact op via info@deflintstones.nl of bel met voorzitter Pepijn Dijkhuis via 06-51926065.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top