Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Martin Wubs en Bret Eijkelboom terug bij BAS Voetbal

Dinsdag 4 juni 2019
Martin Wubs en Bret Eijkelboom terug bij BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Het komende seizoen komen Martin Wubs en Bret Eijkelboom de selectie van BAS Voetbal versterken. Voor beide Biddinghuizenaren geldt dat ze hiermee terugkeren op het oude nest.

Martin Wubs zijn eerste schreden bij BAS Voetbal dateren van het seizoen 1999-2000 bij BAS F4 (tegenwoordig JO 9-4). Na een jaar in de E1 vertrok Martin Wubs bij BAS Voetbal om zijn geluk elders te beproeven. De laatste jaren was Martin Wubs één van de sterkhouders van DOS Kampen, uitkomend in zowel de 1e Klasse als 2e Klasse. Na een jaartje bij een vriendenteam bij Reaal Dronten wil Martin Wubs bij de selectie van BAS Voetbal de draad weer oppakken.

Bret Eijkelboom keert na twee seizoenen weer terug bij de selectie van BAS Voetbal. De afgelopen twee seizoenen verdedigde Bret Eijkelboom de rood-zwarte kleuren van Reaal Dronten. Bij Reaal Dronten was Bret Eijkelboom een vaste waarde in het eerste team.

Met de komst van Martin Wubs en Bret Eijkelboom krijgt de selectie van BAS Voetbal voor het komend seizoen steeds meer vorm. De huidige selectie, die afgelopen zaterdag na verlenging het hoofd moest buigen voor FC Zutphen in de strijd om promotie naar de 2e Klasse, blijft verder in tact.

Het Bestuur van BAS Voetbal wenst Martin Wubs en Bret Eijkelboom veel succes bij BAS Voetbal!

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top