AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb

Opwekking bindt duizenden gelovigen

Maandag 10 juni 2019
Opwekking bindt duizenden gelovigen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Dit weekeinde werd op het evenemententerrein bij Walibi Holland de pinksterconferentie Opwekking 2019 gehouden. Met het thema 'Dieper met de Geest' beleefden duizenden gelovigen hun geloof op deze 49e editie van de conferentie.

De conferentie wordt al heel wat jaren in Biddinghuizen gehouden en de organisatie van het evenement weet ondertussen steeds beter gebruik te maken van het evenemententerrein, waarop ook festivals als Defqon.1 en Lowlands worden gehouden. Ook de professionaliteit wordt steeds groter. Was het ruim tien jaar geleden nog zo dat er voor een versnapering veelal zelf gezorgd moest worden, ondertussen zijn ook op dit festival voldoende eettenten te vinden. Al draait het bij Opwekking vooral om geestelijk voer.


DIEPER
"Tijdens de Pinksterconferentie willen we mensen bemoedigen en aansporen om DIEPER te gaan - door en met de Heilige Geest", schrijft de organisatie op haar website. "Alleen als we dieper gaan zullen we meer ontdekken van Gods koninkrijk en van het levensveranderende werk van de Heilige Geest. Dat besef geeft hoop, niet alleen voor de toekomst, maar ook voor ons leven nu".Samenkomsten
Tijdens het weekend werden diverse seminars gehouden, maar ook veel grote samenkomsten, in de samenkomsttent op het hoofdterrein. Op maandag was hier onder andere het afsluitende concert van Kees Kraayenoord en Mozaiek Worship. Hoewel er ondertussen al honderden huiswaarts keerden, slaagde Kraayenoord er in de duizenden nog aanwezigen op het terrein in vervoering te brengen, voor elkaar te binnen en bovenal mee te zingen met de vele opwekkingsliederen.


Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Opwekking
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.5 °C
  • 0.0 mm
  • 9.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top