Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

BHZNet.nl organiseert Tourmanager

Vrijdag 21 juni 2019
BHZNet.nl organiseert Tourmanager
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor de achttiende keer organiseert BHZNet.nl een Tour de France Manager. Het gratis spel trok vorig jaar meer dan 1.500 deelnemers uit binnen- en buitenland. Ook dit jaar wordt het spel gespeeld via webadres: tourdefrancemanager.com

De deelnemers van vorig jaar hebben ondertussen een e-mail ontvangen, zodat ze met de zelfde logingegevens hun inschrijving kunnen activeren. Rond de 400 deelnemers hebben al gehoor gegeven aan de oproep en doen ook dit jaar mee.

Renners
Nog niet alle renners van de ploegen die meedoen aan de Tour de France van 2019 (start op zaterdag 6 juli rond 12.30 uur) zijn bekend en de renners die al wel te kiezen zijn, zitten in voorlopige selecties. Bijvoorbeeld bij ziekte kunnen er in de laatste weken nog veranderingen plaatsvinden. De definitieve rugnummers worden naar verwachting pas de vrijdag voor de start toegekend.

Inwoners van Biddinghuizen spelen traditioneel in een eigen subleague mee. Vorig jaar won Berdien van der Vliet het spel van 135 Biddinghuizers. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de speciale Toursite: http://www.tourdefrancemanager.com.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top