De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kafa Kafa
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Peter Evers Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

BHZNet.nl organiseert Tourmanager

Vrijdag 21 juni 2019
BHZNet.nl organiseert Tourmanager
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor de achttiende keer organiseert BHZNet.nl een Tour de France Manager. Het gratis spel trok vorig jaar meer dan 1.500 deelnemers uit binnen- en buitenland. Ook dit jaar wordt het spel gespeeld via webadres: tourdefrancemanager.com

De deelnemers van vorig jaar hebben ondertussen een e-mail ontvangen, zodat ze met de zelfde logingegevens hun inschrijving kunnen activeren. Rond de 400 deelnemers hebben al gehoor gegeven aan de oproep en doen ook dit jaar mee.

Renners
Nog niet alle renners van de ploegen die meedoen aan de Tour de France van 2019 (start op zaterdag 6 juli rond 12.30 uur) zijn bekend en de renners die al wel te kiezen zijn, zitten in voorlopige selecties. Bijvoorbeeld bij ziekte kunnen er in de laatste weken nog veranderingen plaatsvinden. De definitieve rugnummers worden naar verwachting pas de vrijdag voor de start toegekend.

Inwoners van Biddinghuizen spelen traditioneel in een eigen subleague mee. Vorig jaar won Berdien van der Vliet het spel van 135 Biddinghuizers. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de speciale Toursite: http://www.tourdefrancemanager.com.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Tourmanager 2019
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top