Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb

Amazone Alice Naber gepasseerd door bondscoach

Vrijdag 28 juni 2019
Amazone Alice Naber gepasseerd door bondscoach
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Amazone Alice Naber uit Biddinghuizen doet toch niet mee aan de landenwedstrijd tijdens de Nations Cup Eventing in het Poolse Strzegom. In eerste instantie was Naber met haar paard ACSI Peter Parker wel geselecteerd, maar de bondscoach heeft te weinig vertrouwen in het paard van Naber en heeft nu Janneke Boonzaaijer met ACSI Champ du Tailleur opgeroepen.

Via de Nations Cup kunnen landenteams zich plaatsen voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Combinaties van ruiter en paard kunnen zich ook individueel plaatsen, maar het is lastig om een individueel ticket in de wacht te slepen.

Olympische droom
Naber doet in Polen wel mee aan de individuele wedstrijd en hoopt daarin te laten zien dat haar paard wel degelijk fit en gemotiveerd is, zodat ze volgende keer wel weer opgeroepen wordt voor TeamNL. "De bondscoach denkt dat Peter Parker niet fit genoeg is. Maar zelf heb ik een goed gevoel, anders was ik hier niet geweest. Ik hoop dan ook dat de bondscoach ongelijk heeft. We weten zaterdag meer. "

Naber wil graag met de nu 17-jarige ACSI Peter Parker naar de Spelen en geeft die droom dan ook nog niet op. "Ik denk niet dat het einde carrière is. Ik heb nog steeds de ambitie om met Peter Parker naar Tokio te gaan."

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.4 °C
  • 0.0 mm
  • 12.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top