Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Duurzame ontwikkeling bij Broekhuis Styling

Woensdag 3 juli 2019
Duurzame ontwikkeling bij Broekhuis Styling
Foto: Broekhuis Styling

BIDDINGHUIZEN - Broekhuis Styling, gevestigd aan De Ploegschaar in Biddinghuizen, is al vele jaren als professionele interieurontwerpers bezig met het duurzaam adviseren van haar opdrachtgevers. Zowel in het zakelijk als het particuliere advies is dit zoveel mogelijk gericht op duurzaamheid.

"Als bedrijf kunnen en willen we zelfs nog een stapje verder gaan en ons gaan richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.", aldus Francisca Broekhuis.

Met het Maatschappelijk Ondernemen Nieuwe Stijl (MONS) richting de opdrachtgevers gaat Broekhuis Styling een stap verder. Vanaf heden zal het bedrijf zich zoveel mogelijk gaan verplaatsen met elektrische scooters, voor iedereen herkenbaar. De scooters worden geleverd door Polderscooter uit Dronten.

"Het juiste advies, betrokkenheid en enthousiasme van Sander Geerts, eigenaar van Polderscooter zijn de juiste factoren voor ons geweest om deze stap te zetten. Want wij zijn van mening dat, samenwerken en delen is vermenigvuldigen. Tenslotte maakt duurzame groei je bedrijf sterker!" besluit Francisca Broekhuis.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top