Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Lowlands heeft buitentheater rond

Vrijdag 5 juli 2019
Lowlands heeft buitentheater rond
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De organisatie van het Lowlands-festival heeft bekendgemaakt dat nu ook het programma van het buitentheater rond is. Hoeveel theater er op het terrein aanwezig is, wordt nog niet helemaal duidelijk op de website, al moet dat misschien vooral ook een verrassing blijven.

Lowlands is van oudsher een festival waar je tijdens het rondlopen op het terrein verrast kan worden door straattheater. Zo waren er in het verleden al straatorkesten, rondrijdende DJ's of andere verrassende mensen of voorwerpen. Dit jaar komen in ieder geval twee elementen van vorig jaar terug: de blauw-gele 'Duwtent' en de 'Verkeerstoren', vlakbij de ingang. Daarnaast komen onder andere Magic Herman (goochelaar), is er een balletworkshop en is mee te zingen met Tony Banks.

Verkeerstoren
De Verkeerstoren stond in 2018 voor het eerst op het terrein. Ief woont in deze rood met witte toren en geeft hier ultrakorte discofeestjes, of hij laat een heel kamerorkest vanaf zijn minuscule balkon spelen. "En rondom de toren zie ook van alles. Misschien een fiets vol cassettebandjes of een traditionele Surinaamse uitvaartbegeleiding vol passie en swing", schrijft de organisatie.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Peter Evers
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2019
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top