0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Bibliotheek houdt spaaractie voor Boekstartleden

Maandag 15 juli 2019
Bibliotheek houdt spaaractie voor Boekstartleden
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De FlevoMeer bibliotheek houdt een spaaractie speciaal gericht op ouders/verzorgers van baby's. Deze BoekStartleden kunnen bij het lenen van een babyboek sparen voor een gratis boek. Ouders ontvangen voordat het kind vier wordt een bon van de gemeente of het consultatiebureau.

"Elke keer als je babyboekjes leent krijg je een sticker van een van onze medewerkers", schrijft de bibliotheek. Wie negen stickers spaart, krijgt een gratis boekje. De spaarkaart is verkrijgbaar bij de balie in de bibliotheek.

Speellezen
Voorlezen aan baby's wordt ook wel 'Speellezen' genoemd. FlevoMeer: "Omdat baby's boekjes niet alleen bekijken, maar ook voelen, horen en uitproberen". Voordat jouw kind vier maanden is, ontvang je een waardebon van het consultatiebureau of van de gemeente. Kom met deze bon naar de bibliotheek en maak je kind (gratis) lid van de bibliotheek. Je krijgt dan het leuke BoekStartkoffertje cadeau met daarin twee babyboekjes, een boekenlegger en een folder over voorlezen.

Bon
In alle vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek is bovendien een speciale babycollectie met bijvoorbeeld knisperboeken, badboeken, knuffel- en voelboeken, rijm- of liedboeken, aanwijsboeken, voorleesboeken en muziek. Mocht je de bon niet ontvangen, neem dan contact op met de bibliotheek.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top