Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

John Dijkstra en Dennis Kloosterman winnen Jacob Schaap Padel Open

Vrijdag 19 juli 2019
John Dijkstra en Dennis Kloosterman winnen Jacob Schaap Padel Open
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - John Dijkstra en Dennis Kloosterman hebben de 3e editie van het padeltoernooi in Biddinghuizen gewonnen. Met 66 deelnemers is het toernooi gegroeid ten op zichte van de vorige editie. De timing van een 2e padelbaan op het park was perfect, zonder deze toevoeging hadden er niet zoveel mensen mee kunnen doen.

Er werd gespeeld in 4 verschillende categorieën waaronder een ouder / kind poule waarin de jeugd wordt gestimuleerd om te padellen. De andere drie onderdelen waren de beginners-, 2e- en 1e klasse. Bij de beginners hadden Luiz Fidom en Martijn Boer gewonnen en in de 2e klasse waren Foort Sandee en Angelique de Graaf de sterkste. In het hoogste onderdeel hebben de kampioenen van vorig jaar hun titel weten te behouden: John Dijkstra en Dennis Kloosterman.

Volgend jaar wordt het toernooi van 6 t/m 12 juli gehouden.


Bij de inschrijving van de deelnemers kreeg iedereen een sportshirt mee. De organisatie dankt de naamsponsor van het toernooi, Autobedrijven Jacob Schaap en de volgende sponsoren: Van Liere Landbouw, Certion, Bag2School, Grokoshots, Reclame Solana, KSP Kunstgras, Padelbouw en De Rede.


Wil je ook een keer de sport padel proberen? Neem dan contact op met een vereniging bij jou in de buurt. Bij BAS Tennis & Padel in Biddinghuizen is iedereen altijd welkom om het een keer te proberen. Kijk op http://www.bastennis.nl, voor mee informatie.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.6 °C
  • 1.4 mm
  • 6.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top