Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Jeroen Tolhoek wint Tourmanager 2019

Woensdag 31 juli 2019
Jeroen Tolhoek wint Tourmanager 2019
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Wielerfans waren er afgelopen zondag getuige van dat Steven Kruijswijk derde werd in de Ronde van Frankrijk en dat er voor het eerst een Colombiaan, in de persoon van Egan Bernal, het geel wist te winnen. In Biddinghuizen was het de ontknoping van de BHZNet Tourmanager, een spel dat sinds 2002 wordt georganiseerd. Jeroen Tolhoek won de editie 2019.

Tolhoek volgt hiermee Berdien van der Vliet op, die het spel in 2018 won en op haar beurt de fakkel had overgenomen van Martijn Tolhoek (inderdaad, de broer van). Niet alleen won Jeroen Tolhoek de Biddinghuizer ranglijst, het team won bovendien ook in de totale ranglijst van ongeveer 1500 deelnemers uit binnen- en buitenland. In die totale ranglijst pleegde Tolhoek een ware coup. Team 'Peloton du Lis' van een deelnemer uit Nijverdal stond al dagen bovenaan. Een dag voor de finish was het verschil nog 116 punten in het voordeel van het team uit Nijverdal. Tolhoek haalde echter de laatste etappe 27 punten meer en als bonus op de eindklassementen nog eens 121 meer.

De top vijf van Biddinghuizen werd gecompleteerd door Ane Sybesma, Marleen Wassens, Marco Lek en Ricus Winnubst.

In augustus wordt het volgende spel georganiseerd: de BHZNet Vueltamanager. Oud-deelnemers zullen hier binnenkort een uitnodiging voor ontvangen. Bekijk de volledige uitslag van het tourspel via https://www.tourdefrancemanager.com.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top