Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

BAS Basketball organiseert feestelijke dag rond 40-jarig bestaan

Woensdag 14 augustus 2019
BAS Basketball organiseert feestelijke dag rond 40-jarig bestaan
Foto: FreeImages.com / rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - In 2019 bestaat BAS Basketball uit Biddinghuizen 40 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een programma voor jong en oud op zaterdag 7 september 2019. De dag bestaat uit een clinic, reünietoernooi en gezellige nazit.

Vanaf 14 uur zal er voor de jeugdleden een clinic worden georganiseerd door Landstede Basketbal. BAS is onlangs een partnerschap met de huidig landskampioen van de basketbal eredivisie aangegaan. "Mede daardoor is het mogelijk geworden dat spelers van Landstede hun skills aan onze jeugdspelers over kunnen brengen in deze clinic", vertelt één van de vrijwilligers van BAS Basketball. De organisatie is erg blij met deze samenwerking en hoopt dan ook op een goede opkomst bij deze clinic.

Oude tijden herleven
Om 17 uur start het reünietoernooi voor de senioren. Zowel huidige leden als oud-leden kunnen zich opgeven voor dit 3-tegen-3 toernooi. Dit kan als team maar ook individueel. Bij het samenstellen van de teams wordt er zoveel mogelijk geprobeerd teams te vormen met spelers die in het verleden ook hebben samengespeeld. Oude tijden herleven dus bij BAS Basketball.

De dag wordt in Het Koetshuis in Biddinghuizen afgesloten met een gezellig samenzijn waarbij herinneringen opgehaald kunnen worden en nieuwe worden gemaakt. Om op te geven voor de jeugd clinic of het reünie-toernooi, kan worden gemaild naar 40jaar@basbasketball.nl

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top