Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kafa Kafa
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer

Lelystadse Lowlands-pre-party verwelkomt festivalgangers

Woensdag 14 augustus 2019
Lelystadse Lowlands-pre-party verwelkomt festivalgangers
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op donderdag 15 augustus zullen diverse bands en acts de duizenden Lowlands Festival-gangers die Lelystad aandoen muzikaal verwelkomen en hen vergezellen op de korte voettocht naar de bus. Daarmee krijgen reizigers een muzikaal welkom in de provincie als ze op weg zijn naar Biddinghuizen.

Het idee voor deze 'Lelyroad to Lowlands Paradise' kwam van Kees Bakker, bekend als journalist van Flevopost en trouwe bezoeker van het festival in Biddinghuizen. In 2017 werd de eerste editie gehouden en ook dit jaar staan er diverse bands rond het treinstation van Lelystad te spelen. "Het programma is gevarieerd. Van hip-hop tot intense garage blues", schrijft de organisatie.

Op het programma staan diverse acts: Jan Terlouw Junior (kleinzoon van), Money & The Man, Dani (Dani Apeldoorn) en Trikosis. Ook is er een Monkey Jam jamsessie van Colored Monkeys.

Lowlands wordt vanaf donderdag gehouden op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen en is met 60.000 bezoekers al enige tijd uitverkocht.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2019
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top