Peter Evers Peter Evers
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Afsluiting Oldebroekerweg en tweede informatieavond

Dinsdag 27 augustus 2019
Afsluiting Oldebroekerweg en tweede informatieavond
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Van maandag 9 september tot en met zaterdag 26 oktober 2019 is de N709 Oldebroekerweg dicht voor wegverkeer door werkzaamheden. Op 5 september aanstaande licht Provincie Flevoland de werkzaamheden toe tijdens een inloop.

Planning & traject
De werkzaamheden worden uitgevoerd in één fase, van maandag 9 september tot en met zaterdag 26 oktober 2019. Het traject waar gewerkt wordt, loopt vanaf de rotonde met de Baan tot vóór de bocht naar de Olsterweg. De rotonde met de Baan en de kruising met de Olsterweg blijven open voor het verkeer.

Omleidingsroutes
De omleidingsroute voor het doorgaande verkeer tussen Biddinghuizen en Elburg loopt via de N708 Bremerbergweg en de N306 Spijkweg. Dit is circa 4 kilometer en (buiten de spits) 5 minuten omrijden. Verkeer van Biddinghuizen naar Kampen kan kiezen voor de route via Dronten, de N305 Biddingringweg en N307 Hanzeweg (en omgekeerd). Deze route is qua tijd en kilometers in de basis gelijk aan de route via de N709 Oldebroekerweg en de N306 Drontermeerdijk.

Om sluipverkeer tegen te gaan, gaat de Alikruikweg uit veiligheidsoverwegingen dicht voor doorgaand verkeer. Alleen bestemmingsverkeer zoals bewoners en leveranciers zijn hier toegestaan tijdens de werkzaamheden.


Werkzaamheden
De Oldebroekerweg is toe aan groot onderhoud. De weg wordt verbreed en voorzien van nieuw asfalt. Na het onderhoud kan de weg weer jaren mee.

Inloop
Op donderdag 5 september organiseert Provincie Flevoland een tweede en laatste inloop over deze werkzaamheden. Bezoekers zijn welkom tussen 17.00 en 19.00 uur bij De Voorhof, Akkerhof 3 te Biddinghuizen. Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven over de werkzaamheden en omleidingsroutes.

Redactie BHZNet.nl / Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Kafa
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top