Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

BAS Basketball zoekt nog naar oud-leden voor 40-jarig feest

Maandag 2 september 2019
BAS Basketball zoekt nog naar oud-leden voor 40-jarig feest
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Dit jaar bestaat BAS Basketball uit Biddinghuizen 40 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een programma voor jong en oud op zaterdag 7 september 2019. De vereniging is npg op zoek naar alle oud-leden, zodat het jubileum ook als reünie optimaal kan worden gevierd.

Vanaf 14 uur zal er voor de jeugdleden een clinic worden georganiseerd door Landstede Basketbal. BAS is onlangs een partnerschap met de huidig landskampioen van de basketbal eredivisie aangegaan. De organisatie is erg blij met deze samenwerking en hoopt dan ook op een goede opkomst bij deze clinic.

Reünietoernooi senioren
Om 17.00 uur start het reünietoernooi voor de senioren. Zowel huidige leden als oud-leden kunnen zich opgeven voor dit 3-tegen-3 toernooi. Dit kan als team maar ook individueel. "Bij het samenstellen van de teams wordt er zoveel mogelijk geprobeerd teams te vormen met spelers die in het verleden ook hebben samengespeeld", schrijft de vereniging. "Oude tijden herleven dus bij BAS Basketball".

De dag wordt in Het Koetshuis in Biddinghuizen afgesloten met een gezellig samenzijn waarbij herinneringen opgehaald kunnen worden en nieuwe worden gemaakt. Om op te geven voor de jeugd clinic of het reünie-toernooi, kan worden gemaild naar 40jaar@basbasketball.nl

Redactie BHZNet.nlnieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top