Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Ondernemersvereniging zoekt opvolger Van Werven

Maandag 2 september 2019
Ondernemersvereniging zoekt opvolger Van Werven
Foto: OVDD, Fotostudio Wierd, met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Ondernemersvereniging De Driehoek organiseert ieder jaar de verkiezing Onderneming van het Jaar. Daarmee zoekt de vereniging een opvolger voor Van Werven Kunststof Recycling BV uit Biddinghuizen, die vorig jaar de prestigieuze prijs in de wacht sleepte.

In de periode voorafgaand aan de verkiezingen, dienen mede-ondernemers uit de gemeente Dronten voordrachten in, waarna een deskundige jury uit deze voordrachten een shortlist maakt waar de uiteindelijke winnaars uit voort komen. Deze winnaars worden bekend gemaakt tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest op 11 januari 2020.

Drie categorieën
"Er zijn drie categorieën waarin ondernemingen kunnen worden voorgedragen: TOP Onderneming van het Jaar, Talent van het Jaar en Detaillist van het Jaar. Voor alle categorieën geldt dat de onderneming in de gemeente Dronten gevestigd moet zijn," vertelt Janny van den Berg (MKB Doorgaan), onafhankelijk jurylid bij deze verkiezingen. Samen met Ton van der Giessen (Directeur Van Werven Kunststof Recycling BV, TOP Onderneming 2018) en Robert Elshof (Elshof Organic Fruit, TOP Onderneming 2017) vormt zij de jury van deze verkiezingen.

Tijdens het OVDD Zomerfeest is de kick-off geweest van de verkiezingen en tot eind september kunnen voordrachten worden ingediend.

Oproep aan ondernemers
"In de afgelopen jaren horen we steevast na de bekendmaking van de nominaties in de verkiezing Onderneming van het Jaar waarom dat-of-dat bedrijf er niet bij zit. In de meeste gevallen is het betreffende bedrijf niet voorgedragen. Dit is de taak van u als mede-ondernemer!" schrijft OVDD in een bericht via haar sociale media.

Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil OVDD haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing Onderneming van het Jaar het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen.

Hoe draagt u een onderneming voor?
Kijk in uw netwerk en/of in de ledenlijst van OVDD en laat weten welke onderneming u deze prijs gunt en waarom. Zowel leden als niet-leden van OVDD kunnen voordrachten indienen via de website van OVDD: . Via deze pagina kunt u ook het protocol en de geldende criteria downloaden.

Redactie BHZNet.nl / OVDD

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek OVDD
Ondernemersvereniging De Driehoek Ondernemersvereniging De Driehoek
Word lid en steun ondernemend Dronten
p/a Parksingel 61
8256 GG
Biddinghuizen
T 06 - 82 69 59 70
E info@ovdd.nl
W https://www.ovdd.nl
Ondernemersvereniging De Driehoek
Ondernemersvereniging De Driehoek
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 23.1 °C
  • 0.0 mm
  • 19.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top