Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa

Vrijdag Blijdag met kikkerfestijn in bibliotheek

Dinsdag 3 september 2019
Vrijdag Blijdag met kikkerfestijn in bibliotheek
Foto: FreeImages.com / Nick Gerrits (rechtenvrije foto)

BIDDINGHUIZEN - 'Kikker en zijn vriendjes' is dertig jaar geleden geïntroduceerd door tekenaar en schrijver Max Velthuijs. Dit jubileum wordt gevierd in FlevoMeer Bibliotheek met een waar Kikkerfestijn tijdens Vrijdag Blijdag op 13 september. Alle kinderen tussen de 2 en 8 jaar (en hun ouders/verzorgers) zijn van harte welkom om deze middag gratis te bezoeken.

Tijdens het Kikkerfestijn kunnen de kinderen allerlei spelletjes doen rond Kikker en zijn Vriendjes. Ook wordt er een vlaggenlijn geknutseld ter ere van de verjaardag van Kikker. Daarnaast worden er verhalen gelezen over het leven van het beroemde groene beestje en zijn vriendjes Eend, Varkentje, Haas en Rat.

Max Velthuijs
Kikker en zijn vriendjes zijn een creatie van schrijver en tekenaar Max Velthuijs. In de wereld van Kikker en zijn vrienden Eend, Haas, Varkentje, Rat en Beertje, bestaat geen gevoel voor status: iedereen is gelijk. Elk dier heeft zijn eigen karakter en zijn eigen vaardigheden. Ondanks de soms 'zware' onderwerpen, zoals verdriet, angst, watersnood en de dood, weten Kikker en zijn vrienden van het leven te genieten. Max Velthuijs is veelvuldig gelauwerd om zijn boeken. Zo won hij diverse Gouden Penselen en Griffels en werd zijn werk in meer dan 50 talen vertaald. Ook zijn er een tekenfilmserie en diverse musicals over Kikker en zijn vriendjes gemaakt.

Kaarten
Wil je mee doen aan de activiteit? Haal dan je gratis kaartje via deze link.

Vrijdag Blijdag
Iedere maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Redactie BHZNet.nl / FlevoMeer Bibliotheek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top