Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK

BAS verpulvert Lelystad in oefenwedstrijd

Woensdag 4 september 2019
BAS verpulvert Lelystad in oefenwedstrijd
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In voorbereiding op de competitie die op 21 september begint met een thuiswedstrijd tegen Hulshorst, speelden de voetballers van BAS dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen provinciegenoot Lelystad '67. De Biddinghuizers waren op stoom en wonnen met maar liefst 7-0.

De eerste helft bleef de schade nog beperkt bij het Lelystad '67 van coach Meloudi Zaki. Mike Geres en Walid el Achak scoorden fraai voor BAS en bepaalden de ruststand op 2-0.

In de tweede helft was BAS echter helemaal in goede doen. Jesper Claassen scoorde twee keer, Mike Geres verdubbelde zijn productie en ook Nabil Essaddouqi trof doel. Het slotakkoord was voor Thomas de Gier, die er 7-0 van maakte.

Derde zege op rij
Daarmee kent BAS voorlopig een prima reeks. Afgelopen zaterdag werd vv Kampen in een bekerwedstrijd verslagen met 2-1 en daarvoor versloeg BAS Reaal Dronten met 1-5. De volgende wedstrijd van BAS is aanstaande zaterdag. Dan reist de ploeg af naar Zeewolde voor een bekerwedstrijd. Op 10 september wordt er geoefend tegen asvDronten.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top