Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Succesvol Mud Masters weekend

Maandag 23 september 2019
Succesvol Mud Masters weekend
Archieffoto 2017
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De organisatie blikt tevreden terug op Mud Masters 2019. Ruim tienduizend deelnemers kwamen zaterdag en zondag af op de modderige obstacle run in Biddinghuizen. Omroep Flevoland deed het hele weekend live verslag van de obstacle run.

Onder de deelnemers waren goed getrainde sporters maar ook fanatiekelingen die lekker los wilden gaan in de modder, vertelt organisator André Swortsow. Na de wedstrijdsporters op zaterdag was het zondagmorgen de beurt aan kinderen vanaf zes jaar in de family edition. "Heel leuk om te zien dat aan de ene kant vaders en moeders kinderen meetrekken, en aan de andere kant kinderen vooruitsperen", aldus Swortsow.

Buitenspelen voor volwassenen
Voor het succes van Mud Masters heeft hij wel een verklaring. "Ik denk dat het een combinatie is van buitenspelen voor volwassenen met uitdaging. Mensen kunnen zich helemaal laten gaan, het is buiten en het is offline; niemand heeft een telefoon bij zich. Bij sommige onderdelen moet je ook even doorbijten. Dat maakt het intens en ik denk dat dat heel aanstekelijk is."

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Mud Masters
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top