AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Flynth verlengt contract met BAS Voetbal

Donderdag 26 september 2019
Flynth verlengt contract met BAS Voetbal
Foto: BAS Voetbal (Rechtenvrij)

BIDDINGHUIZEN - Flynth Adviseurs en Accountants in Dronten heeft de overeenkomst als Hoofdsponsor Jeugd met BAS Voetbal verlengd. De jeugdopleiding van BAS Voetbal is hiermee ook de komende jaren financieel veilig gesteld.

De jeugd heeft de toekomst
Het was Ruthger Steenbeek, geen onbekende bij de vereniging, die namens Flynth de overeenkomst met BAS Voetbal ondertekende. De contractverlenging is zeker geen onbelangrijk feit, want alleen op deze manier is het financieel mogelijk de komende jaren een goede jeugdopleiding in stand te houden. Mede door deze sponsoring zullen onder andere het populaire jeugdkamp en het Flynth schoolvoetbaltoernooi de volgende seizoenen weer op de agenda staan. De jeugdcommissie onderstreept het belang van een goede basis voor onze jeugd en is dan ook erg verheugd met deze contractverlenging.

Flynth
Flynth Adviseurs en Accountants in Dronten is een efficiënte en toekomstgerichte dienstverlener voor ondernemers. "Of het nu gaat om een op handen zijnde bedrijfsoverdracht, een investering om een verbetering door te voeren in uw bedrijfsvoering of inzicht te houden in uw liquiditeitspositie; met Flynth weet u precies hoe u ervoor staat en wat de consequenties zullen zijn van een bepaalde keuze", zo lezen we op hun website. Bestuur, jeugd- en sponsorcommissie van BAS Voetbal spreken de wens uit dat de samenwerking met Flynth nog vele jaren mag duren.

Naast de Hoofdsponsor Jeugd is de sponsorcommissie van BAS Voetbal nog op zoek naar een Subsponsor Jeugd. Lijkt het u wat om de voetbalvereniging op deze wijze te ondersteunen? Neem dan contact op met sponsorcommissie@basvoetbal.nl.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top