Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Hoogendijk steekt JO17-1 in het nieuw

Donderdag 3 oktober 2019
Hoogendijk steekt JO17-1 in het nieuw
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Hoogendijk CNC draai- & freesbewerkingen is dit seizoen de nieuwe shirtsponsor van JO17-1 van BAS Voetbal. Het metaalbewerkingsbedrijf, gevestigd aan de Alikruikweg, voorzag enkele jaren geleden de pupillen van JO9-2 al van een nieuwe outfit. Nu prijkt hun naam dus ook op de shirts van JO17-1.

JO17-1
Onder leiding van trainer/coach Edward Groot Lipman is JO17-1 de competitie voortvarend begonnen. In hun eerste wedstrijd werd Hulshorst met 13-1 afgedroogd; vorige week werd er uit bij Batavia knap met 3-5 gewonnen. De competitie is nog lang, maar nu al zijn de verwachtingen hoog gespannen. Het woord kampioensfoto viel zelfs al, toen het team samen met sponsoren Nico en Claudia Hoogendijk (en hun 7 maanden oude dochter Lotte) op de foto ging.

Naast een shirtsponsor is JO17-1 nog op zoek naar een sponsor voor sporttassen en trainingspakken. Lijkt het u leuk om dit team op deze wijze te ondersteunen? Neem dan contact op met sponsorcommissie@basvoetbal.nl.

Hoogendijk CNC draai- & freesbewerkingen
Hoogendijk is een flexibel en modern metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van kleine tot middelgrote onderdelen. Van eenvoudig boor- en tapwerk tot complex CNC draai- en freeswerk. Met een jong en enthousiast team produceert Hoogendijk zowel enkelstuks als seriewerk, zo lezen we op hun website.

Denk jij het team van Hoogendijk met de juiste kennis te kunnen versterken of ben je nog op zoek naar een stageplaats? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar info@hoogendijk-metaalbewerking.nl.

Kijk voor meer informatie op: https://www.hoogendijk-metaalbewerking.nl/

Sponsorcommissie BAS Voetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top