Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Lezing Shantie Schiks

Maandag 14 oktober 2019
Lezing Shantie Schiks
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 9 november organiseert OOK (ouders overleden kind) een middag in Biddinghuizen. Spreker is Shanti Schiks. Zij vertelt over haar reis om haar verlies te kunnen dragen en het boek welke ze heeft gemaakt: 'De kracht van zelfliefde'. De lezing is voor een gedeelte ook interactief.

Shanti verloor haar zoontje, schoonmoeder en ex-partner in juli 2016 door een familiedrama. Daarna heeft zij geleerd hoe alles in zichzelf lief te hebben. Juist ook de pijn en het verdriet van (dit) verlies omarmen zijn nodig om weer bij vreugde te kunnen komen. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij het leven nu nog als mooi en rijk ervaart.

De lessen en inzichten die dit verlies hebben gebracht, staan nu in het werkboek 'De kracht van zelfliefde'. Hierover komt Shanti vertellen. Er is ten alle tijden ruimte voor inbreng, vragen en het delen van visie.

Gelijkwaardigheid, openheid en herkenning zijn voor Shanti belangrijke begrippen. Zij zegt: "Wij hebben allemaal wijsheid en inzichten en door dit te delen met elkaar leren wij."

U bent op 9 november 2019 welkom in dorpscentrum Het Koetshuis, Baan 33, 8256 BD Biddinghuizen.

Vanaf 13:30 uur is de inloop, de lezing is van 14.00 tot 15.30 uur.

Aanmelden viade website van OOK

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top