Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Duo Cross en Terreinrit in het Spijkbos

Woensdag 16 oktober 2019
Duo Cross en Terreinrit in het Spijkbos
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 19 oktober organiseren de Flevoruiters uit Dronten en de Patrica Hoeve uit Biddinghuizen hun jaarlijkse ledendag in het Spijkbos. Per start zal een combinatie bestaande uit twee ruiters, verkleed in het thema Holland de 27 hindernissen in het Spijkbos springen.

De bedoeling is dat minimaal een van de ruiters de hindernissen springt. Voorafgaand aan de cross hebben de combinaties een quiz gemaakt en een van de ruiters heeft een parcours gesprongen en de ander heeft een dresuurproef gereden. De drie resultaten bij elkaar opgeteld bepaald het eindresultaat.

Vindt u het leuk om een wandeling te maken en te genieten van paarden en pony's die over hindernissen springen dan bent u van harte welkom. Heeft u zin in een kopje koffie of iets anders? Stopt u dan bij de tent op het hoofdterrein. De eerste combinatie start om 13:00 uur.

Op zondag 20 oktober vanaf 10 uur kunnen niet leden dezelfde route springen. Zowel recreatieve ruiters als wedstrijdruiters van andere verenigingen worden van harte uitgenodogd om zich op te geven. Opgave kan vooraf via onderstaande link. Ook kunt u deze dag een wandeling door het Spijkbos maken en genieten van alle hindernissen in het bos.

Voor meer informatie 19 oktober

Meer informatie 20 oktober

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top