Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Voorbeschouwing BAS Voetbal – Olympia’28

Vrijdag 18 oktober 2019
Voorbeschouwing BAS Voetbal – Olympia’28
Foto: BAS Voetbal, Gonnie de Boer

BIDDINGHUIZEN - Het eerste elftal van BAS Voetbal speelt zaterdag 19 oktober 2019 een thuiswedstrijd tegen Olympia'28 uit Hasselt. Wedstrijden tussen BAS 1 en Olympia'28 1 staan gemiddeld gezien garant voor veel doelpunten.

Het afgelopen seizoen eindigde de wedstrijd in Biddinghuizen in 1-1. Aan de zijde van BAS Voetbal was het Mike Geres die het net wist te vinden. In Hasselt wisten eerder in het seizoen de Biddinghuizenaren de overwinning in de wacht te slepen. Door doelpunten van Stefan Tolhoek, Patrick Woud en Rick Aernaudts stapte BAS 1 met een 3-2 overwinning van het veld. Deze lijn willen de Biddinghuizenaren graag voortzetten.

Na een mindere start, BAS 1 verloor de eerste twee wedstrijden van het seizoen, heeft het elftal van hoofdtrainer Arjen Bredewolt het tij weten te keren. Zowel Swift'64 (3-0) als HTC (2-0) werden op een verdiende nederlaag getrakteerd. Vooral de winst in de derby tegen de vrienden uit Swifterbant, de eerste van het seizoen 2019-2020, was een zeer belangrijke. Inmiddels bezet BAS 1 de vijfde plaats in de 3e Klasse C van de regio Oost.

De seizoenstart van Olympia'28 is verre van goed. Na vier wedstrijden wachten de Hasseltenaren nog op het eerste punt. De ontmoetingen tegen Hattem (1-0), Swift (1-0), Elspeet (3-1) en Hatto Heim (2-1) gingen verloren. Het zal duidelijk zijn dat er voor manschappen van hoofdtrainer Jarrisch Keizer het nodige aan gelegen zal zijn om de negatieve lijn te door te breken. Het is aan de Biddinghuizenaren om dit herstel van Olympia'28 met minimaal één week uit te stellen.

Voor de wedstrijd van zaterdag 19 oktober a.s. kan trainer Arjen Bredewolt geen beroep doen op de langgeblesseerden Karst van Dijk en Luiz Fidom. Achter de naam van Walid El Achak staat nog een vraagteken. De rest van selectie lijkt fit voor de wedstrijd tegen Olympia'28.

De wedstrijd van BAS 1 – Olympia'28 1 staat onder leiding van scheidsrechter Heijmeriks en begint om 14.30 uur.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top