Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

BOOST! vernieuwt en herstart met nieuw team

Vrijdag 18 oktober 2019
BOOST! vernieuwt en herstart met nieuw team
Foto: Foto: Wendy Ceelen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Zakelijk platform BOOST!, mede-opgericht door Annemieke Ceelen uit Biddinghuizen, gaat een nieuwe fase in. Het netwerkplatform voor vrouwelijke ondernemers uit Flevoland en omgeving wordt naast Ceelen voortaan versterkt door ondernemeemsters Lisette Rodenhuis en Pauline Ploeg.

Aanstaande donderdag 24 oktober wordt er voor het eerst in de nieuwe samenstelling een event georganiseerd. Plaats van handeling: De Pionier in Dronten.

"BOOST! biedt een plek om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten, kennis te delen, te leren en te inspireren", vertelt Annemieke Ceelen van YunaSky. "Ontmoeten met inhoud; succes maak je tenslotte samen".

Naast Annemieke Ceelen, met expertise in het omzetten van marketingconcepten naar praktische communicatie, bestaat het nieuwe team uit Pauline Ploeg en Lisette Rodenhuis. "Pauline is eigenaar van VA Pauline Ploeg; als virtual assistant social media en contentschrijver weet zij alles van online zichtbaarheid. Lisette is oprichter van Studio Rodenhuis; een ontwerpbureau waar je terecht kunt voor alles rondom branding en grafisch ontwerp", licht Ceelen toe.

Event
"Sinds de start in 2014 mochten meer dan 350 zakenvrouwen elkaar ontmoeten. Graag stellen wij ons verder aan jullie voor". Deze kennismaking is op donderdag 24 oktober. Vanaf 19.45 uur is een ieder welkom bij De Pionier in Dronen (Redepassage 18). Er wordt hiervoor een bijdrage gevraagd van 17,50 per deelnemer. "Naast genoeg tijd om kennis te maken, zullen wij ieder een korte presentatie verzorgen rondom het thema 'BOOST! your social branding'. Rond 22:00 uur sluiten we de avond af met een hapje en drankje", besluit Ceelen.

Aanmelden kan via aanmelden@boostvrouwen.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.4 °C
  • 0.0 mm
  • 11.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top