Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Peter Evers Peter Evers
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Kerstpakkettenactie 2019

Maandag 28 oktober 2019
Kerstpakkettenactie 2019
Foto: KeSa

BIDDINGHUIZEN - De afgelopen jaren hebben de Werkgroep Kerk en Samenleving van de Bonifatius geloofsgemeenschap Biddinghuizen en de Diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen kerstpakketten in ontvangst mogen nemen om deze te verspreiden onder Biddinghuizenaren die wat extra's kunnen gebruiken.

In vervolg op dit initiatief willen zij weer een beroep op u doen. Daarbij willen ze overigens benadrukken dat ze uitsluitend als 'doorgeefluik' fungeren.

Eenieder die bij voorbaat weet een kerstpakket te ontvangen en dit wil afgeven voor de Kerstpakkettenactie wordt verzocht dit, indien mogelijk, voor 8 december kenbaar te maken bij de Diaconie of de Werkgroep Kerk en Samenleving. Het kerstpakket mag geen alcoholhoudende drank bevatten.

Daarnaast is het ook mogelijk om een geldbedrag te storten ten behoeve van deze actie. Het rekeningnummer is NL74 RABO 0304 0765 54 ten name van Stichting Bonifatius geloofsgemeenschap kerk en samenleving in Biddinghuizen o.v.v. 'Kerstpakkettenactie 2019'. Het is fijn indien u ook dit gebaar voor 8 december wilt maken.

In de loop der jaren is gebleken dat het aantal te bezoeken adressen blijft stijgen.

Werkgroepen KeSa en Diaconie

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek H. Norbertusparochie
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Kerk
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Kerst
PolderTEAK
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top