Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Lezing Voeding en Duurzaamheid in Bibliotheek

Woensdag 30 oktober 2019
Lezing Voeding en Duurzaamheid in Bibliotheek
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In november start de campagne Nederland Leest met dit jaar als thema 'duurzaamheid'. Een hot thema en absoluut noodzakelijk als je de wetenschappers hoort. Ook op het gebied van voeding. Gewichtsconsulente Lian Steijn is daarom op 1 november aanwezig in de bibliotheek met haar lezing Voeding en Duurzaamheid.

Voeding en Duurzaamheid
Tijdens de 30 minuten durende lezing vertelt gediplomeerd gewichtsconsulente Lian Steijn waarom duurzaamheid met voedsel volgens wetenschappers een noodzaak is, hoe wij als consument minder voedsel kunnen verspillen, hoe je duurzaam met voeding om kunt gaan en waar je op moet letten als je vegetariër wilt worden. Want vervang je vlees door peulvruchten, noten en eieren, dan levert dit al een vermindering op aan uitstoot van broeikasgassen.

De lezing duurt van 13:30 tot 14:00 uur. De toegang is gratis.

Over Nederland Leest
Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk afspeelt in de bibliotheek. Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal maar een thema. Leden en niet-leden van de bibliotheek kunnen in november het boekgeschenk Winterbloei van Jan Wolkers gratis ophalen in de bibliotheek. Mét de aansporing het te lezen en er met anderen over te praten.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top