Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Bouwbord voor het MFG-gebouw onthuld

Vrijdag 1 november 2019
Bouwbord voor het MFG-gebouw onthuld
Foto: Stichting MFG 2

BIDDINGHUIZEN - Op donderdag 31 oktober hebben wethouder Ton van Amerongen, oud-voorzitter van stichting MFG 2 Henk Stoer en een aantal kinderen het bouwbord voor het MFG-gebouw in Biddinghuizen onthuld. Op dit bord staat informatie over de betrokken partijen.

Bovendien hebben zij de borden onthuld die de kinderen gemaakt hebben. De borden zijn prachtig beschilderd en hebben een plaatsje gekregen aan de bouwhekken. Zo ziet het er tijdens de verbouwing allemaal wat aantrekkelijker uit

De onthulling van het bouwbord betekent het officiële startschot voor de ver- en nieuwbouw van een multifunctioneel gebouw voor de inwoners van Biddinghuizen.

Omdat er heel veel werk is verzet om tot de realisatie van een gebouw te komen waar Biddinghuizen weer vele jaren mee vooruit kan, hebben de stichting MFG 2 en de Protestantse Gemeente Biddinghuizen besloten om de plaatsing van het bouwbord op een feestelijke manier plaats te laten vinden. Alle relaties en toekomstige gebruikers waren uitgenodigd om dit heugelijke feit mee te komen vieren.

In het nieuwe gebouw zullen alle verenigingen en sportclubs die nu actief zijn een plaatsje krijgen. Momenteel wordt er gewerkt aan de verbouwing van de kerkzaal.

Heeft u vragen? Neem contact op via het mailadres info@mfg2.nl

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top