Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

BAS voetbal tegen Elspeet

Vrijdag 1 november 2019
BAS voetbal tegen Elspeet
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Het eerste elftal van BAS Voetbal speelt zaterdagmiddag een wedstrijd tegen vv Elspeet. Met vv Elspeet treft BAS Voetbal een tegenstander die dit jaar weer uitkomt in de 3e Klasse C. Het afgelopen seizoen kwam vv Elspeet nog uit in de 4e Klasse.

Voor zover de statistieken reiken, hebben BAS 1 en Elspeet 1 elkaar 21 keer getroffen. De balans is in het voordeel van de Biddinghuizenaren. BAS 1 trok in totaal tien keer aan het langste eind, terwijl Elspeet 1 vijf keer met de overwinning aan de haal gingen. De laatste ontmoeting tussen beide teams was op 2 september 2017. Door doelpunten van Mark Schaap, Jesper Claassen, Karst van Dijk, Patrick Woud en David van Dijk werd een 5-0 overwinning op het scorebord gezet.

BAS 1 staat in de middenmoot van 3e Klasse C van de regio Oost. Afgelopen zaterdag keerde het elftal van hoofdtrainer Arjen Bredewolt in Biddinghuizen terug met een 3-1 nederlaag tegen Zwolsche Boys. Een geflatteerde eindstand, een gelijkspel deed meer recht aan het wedstrijdbeeld. Inmiddels bezet BAS 1 de zevende plaats.

De seizoenstart van promovendus Elspeet 1 is zeer behoorlijk. Na zes wedstrijden bezetten de Elspetenaren de tiende plaats 7 punten. De ontmoetingen met Olympia?28 (3-1) en Oene (2-1) leverden de volle winst op. Afgelopen zaterdag werd zeer verdienstelijk gelijk gespeeld tegen sc Rouveen: 1-1.

Voor de wedstrijd van zaterdag kan trainer Arjen Bredewolt van BAS 1 geen beroep doen op de langgeblesseerden Karst van Dijk en Luiz Fidom. Inmiddels zijn beide heren op de weg terug en speelt Luiz Fidom alweer wedstrijden bij BAS 2. De rest van selectie van BAS 1 lijkt fit voor de wedstrijd tegen vv Elspeet 1.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Beldman en begint om 14.30 uur.

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.2 °C
  • 0.0 mm
  • 10.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top