Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

VIP-middag: Samen offline

Vrijdag 1 november 2019
VIP-middag: Samen offline
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Wanneer kies jij om aan of uit te staan? Dat is dit jaar de vraag tijdens de Week van de Mediawijsheid. Op woensdag 13 november daagt FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen iedereen uit om eens een dagje uit te staan. Geen Facebook, Instagram en mail, maar foto's maken en een goed gesprek voeren IRL (in real life).

Samen offline
Heb je wel eens bijgehouden hoeveel uur je per dag online bent? Even scrollen door Facebook, fotootje plaatsen op Instagram, de werkmail checken en dan nog even op de bank een film streamen. We zijn tegenwoordig bijna vergroeid met onze telefoon. Hartstikke handig al die informatie op zak, maar de winst die we daar maken verliezen we op echt contact. IRL zoals ze dat online noemen.

Om ervoor te zorgen dat we het echte contact met elkaar niet verleren, organiseert FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen een VIP-middag voor kinderen vanaf 6 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers.

VIP-middag
Tijdens deze middag wordt iedereen uitgedaagd om offline te gaan en elkaar beter te leren kennen. Ondervraag elkaar met kletspotten vol leuke en grappige vragen, waan je in een echte spa met een handmassage of een mooi kleurtje nagellak. Staan jullie liever in de keuken? Maak dan samen lekkere hapjes, of speel de leukste spelletjes.

Deze middag wordt afgesloten met een high tea met o.a. de hapjes die jullie zelf gemaakt hebben. Kortom, een middag vol likes, hartjes en nieuwe vriendschappen zonder telefoon.

De middag begint om 14.30 uur en is gratis te bezoeken. Haal wel een kaartje bij de balie of via de website, want vol = vol!

Haal hier je gratis kaartje

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top