Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Aanmelding (S)Cool Sport 2020 voor sportaanbieders geopend

Maandag 4 november 2019
Aanmelding (S)Cool Sport 2020 voor sportaanbieders geopend
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Ook in 2020 organiseren de buurtsportcoaches weer het project (S)Cool Sport, dé kans voor sportaanbieders uit de gemeente Dronten om hun aanbod te laten zien aan alle kinderen uit de gemeente Dronten. Sportaanbieders kunnen zich vanaf nu weer opgeven om een aanbod te doen. Aanmelden kan tot vrijdag 15 november.

(S)Cool Sport is een project waarbij de kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Dronten kennis kunnen maken met een groot aanbod aan verschillende sporten. Op deze manier kunnen ze ervaren of de gekozen sport bij hun past. Dit project is een kans voor een sportaanbieder om het (sport)aanbod onder de aandacht te brengen.

Een positief gevolg is dat de sportaanbieder hier nieuwe leden aan over kan houden. Na het succes van vorig jaar is er ook weer de mogelijkheid om een aanbod voor de kleuters (groep 1 en 2) te doen. De sportaanbieders kunnen zich vanaf nu aanmelden via de website van Sport in Dronten. In de aanmeldprocedure geeft de sportaanbieder aan wanneer en waar de kennismakingslessen plaatsvinden.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sport
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top