Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Bericht van Sinterklaas

Dinsdag 12 november 2019
Bericht van Sinterklaas
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 16 november komt Sinterklaas weer aan in Biddinghuizen. De redactie van BHZ-Net ontving een brief met de laatste informatie van Sinterklaas.

Hieronder te tekst van de brief.

Het wordt steeds spannender

Hebben jullie ook al zoveel zin in het sinterklaasfeest? Rita, de schoonmaakster van Biddinghuizen ook.
Ze heeft voor ons al een paar filmpjes gemaakt. Hebben jullie ze allemaal al gezien?

Rita heeft gehoord dat er "Hoog" bezoek komt. Er komt een echte pietenprinses naar Biddinghuizen. Niet met de boot, maar met het vliegtuig, want sinterklaas vindt de bootreis nog een beetje spannend voor de prinses .

En Rita heeft ook flessenpost gekregen van de piraat. Hierin staat dat hij met de boot van Sinterklaas meekomt om de prinses te beschermen. Er gaan dus een heleboel leuke dingen gebeuren.

Zijn jullie al bezig met een plattegrond te tekenen? De piraat is erg benieuwd waar jullie allemaal wonen en wil graag ons dorp leren kennen. De tekening mag je inleveren bij de Kleine huishoudbeurs of bij de AH.

Wij gaan ze dan ophalen en 16 november in het Koetshuis ophangen, zodat de piraat de mooiste plattegrond eruit kan kiezen.

Rita gaat haar allermooiste kleren aantrekken en vraagt of jullie ook verkleed komen als piraat, prinses, piet of sint . Wat zal het een groot feest worden als jullie er allemaal zijn.

Tot zaterdag 16 november om 15.00 uur bij de Kade. Lopen jullie daarna ook mee met de optocht? Ook de pietenband loopt mee. Na de optocht gaan we feest vieren in het Koetshuis en je mag de hele familie meenemen. Het feest duurt tot 17.00 uur.

Zie ginds komt de stoomboot …………….
Wij zijn er klaar voor.

Sintteam van Stichting de IJsvogel.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top