Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Hoofdsponsor AH Jan Schuurhuis verlengt contract met BAS Voetbal

Vrijdag 8 november 2019
Hoofdsponsor AH Jan Schuurhuis verlengt contract met BAS Voetbal
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Albert Heijn Jan Schuurhuis heeft de sponsorovereenkomst met BAS Voetbal verlengd. Ook de komende drie seizoenen zal het logo van 's lands grootste supermarkt weer op de shirts van de eerste selectie van BAS Voetbal prijken.

Door de sponsoring van Albert Heijn Jan Schuurhuis is tevens het jaarlijkse trainingskamp van de eerste selectie voor de komende jaren gegarandeerd.

Trainingskamp BAS-1
In eerdere edities werd het trainingskamp vaak aan het begin van het nieuwe seizoen gehouden. Met de komst van trainer Arjen Bredewolt is dit evenement echter naar de winterstop verschoven. Net als vorig seizoen gaat het vlaggenschip begin januari naar de voet van de Holterberg om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

Vast onderdeel van het trainingskamp is een oefenwedstrijd, waarbij een tegenstander uit de regio gezocht wordt. Noteert u alvast in uw agenda: op zaterdag 11 januari staat er een wedstrijd tegen SV Zutphen gepland, een revanche voor de uitschakeling in de nacompetitie van het vorige seizoen.


Overige sponsoring
Het grootste deel van de sponsorbijdrage gaat naar de eerste selectie. Zij zijn immers vaak het visitekaartje van de vereniging. Maar niet alléén de eerste selectie profiteert van de sponsoring door Albert Heijn. Als hoofdsponsor van de vereniging doet Jan Schuurhuis veel meer. Zo is het traditionele Albert Heijn stratenvoetbaltoernooi op Hemelvaartsdag niet meer weg te denken uit de evenementenkalender van BAS Voetbal.

Ook het jaarlijks terugkerende jeugdkamp mag al vele jaren op de steun van Albert Heijn rekenen. "BAS Voetbal is enorm trots op zijn hoofdsponsor." , zegt voorzitter Hein Grafhorst. "Met zulke sponsoren is het voor ons mogelijk om Parel van de Polder te blijven."


Subsponsor jeugd. Iets voor u?
Naast hoofdsponsor Albert Heijn, subsponsor Flevosap en jeugdsponsor Flynth is BAS Voetbal nog altijd op zoek naar een subsponsor voor de jeugd. Lijkt het u leuk om de pupillen en junioren van BAS Voetbal op deze wijze te ondersteunen? Neem dan contact op via: sponsorcommissie@basvoetbal.nl.
nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top