Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Samen Actief brengt de buurt weer in kerstsfeer

Woensdag 13 november 2019
Samen Actief brengt de buurt weer in kerstsfeer
Binnenhaven 2014
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Een kerstboom en een kerstpakket om de buurt in kerstsfeer te brengen. Daar kun je je vanaf maandag 18 november weer voor inschrijven bij het Samen Actief-team van de gemeente. Het is een jaarlijkse actie om de saamhorigheid in de buurt te vergroten. Zo kun je samen met de buren de kerstboom versieren en aan de kerstborrel gaan om elkaar beter te leren kennen.

Wat houdt de actie in?
Samen Actief levert een kerstboom van zo'n vier meter hoog en een kerstpakket voor een kerstborrel. In het pakket zitten onder meer snert, glühwein, chocolademelk en lekkere hapjes. Het optuigen van de boom, het uitnodigen van buren, gezellig maken van de straat en opruimen is de eigen verantwoordelijkheid van de bewoners.

Het Samen Actief-team vraagt om een kleine geste: tijdens het feest maak je minimaal vijf foto's en schrijf je een leuk verslagje dat het team mag publiceren op Facebook en Instagram. Je kunt je leukste foto insturen via https://www.samenactief.nl/ik-doe-mee/fotowedstrijd/. De foto met de meeste stemmen krijgt een leuke prijs als waardering.

Hoe kom ik aan de kerstboom en het kerstpakket?
Download vanaf maandag 18 november het aanmeldformulier op https://www.samenactief.nl/ik-doe-mee/kerstboomfeest. Vul de gegevens volledig in, verzamel zes handtekeningen in de buurt, scan het formulier in en verstuur het formulier.

Als je met je buurt een kerstboom en kerstpakket krijgt, is het de bedoeling dat één bewoner in de straat alles in ontvangst neemt, op woensdag 11 december. Wees er snel bij, want het aantal bomen en pakketten zijn beperkt.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerst
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top