Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Biddinghuizenaren carnavallen als adjudant en hofdame

Donderdag 14 november 2019
Biddinghuizenaren carnavallen als adjudant en hofdame
Foto: Piet Paparazzi - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Marc en Mariska van Diepenbeek uit Biddinghuizen beleven dit jaar een wel heel bijzondere carnaval. Op hun Brabantse geboortegrond werden op zaterdag 9 november in Sint Hubert de prins en prinses van carnavalsvereniging De Bokken bekendgemaakt. In hun gevolg adjudant Marc van Diepenbeek, hofdame Mariska van Diepenbeek en nar Niels Verhoeven.

Marc en Mariska van Diepenbeek komen van oorsprong uit het Brabantse Mill en Sint Hubert en runnen in het dagelijks leven een melkvee- en akkerbouwbedrijf met een unieke Bed & Breakfast (De Kandelaar) aan de Hoekwantweg in Biddinghuizen. Van ondernemer verandert het paar dus in mede-regeerders over het Bokkenriek in Sint Hubert, waar de lijfspreuk dit jaar is "Al kómde van wied of van dichtbij, mit carnaval heure we d'r allemoal bij!".

Hoogtepunten
De avond van zaterdag 9 november werd gehouden in aanloop naar de elfde van de elfde, de start van carnaval. Prins Pieter d'n twedde en zijn prinses Yvonne zijn het 48e prinsenpaar van c.v. De Bokken. De komende maanden staan er, naast de carnavalsperiode natuurlijk, diverse onderdelen op het programma, waaronder een receptie op zaterdag 7 december in café-zaal Broers in Sint Hubert. Een van de hoogtepunten in de regeerperiode van prins Pieter en prinses Yvonne met hun gevolg zullen ongetwijfeld ook de pronkzittingen c.v. de Bokken zijn. Deze vinden plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2020 in het bokkentheater van gemeenschapshuis "de Jachthoorn" in Sint Hubert.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top